NIE numbri taotlemine. Juhised.


Ma eeldan, et Sa oled siia jõudnud seetõttu, et keegi kusagil mainis, et Sa peaksid endale Hispaanias olles NIE numbri tegema ja nüüd otsid informatsiooni, kuidas seda teha.

Ma tahaksin Sulle südame peale panna seda, et enamus postitused NIE numbri kohta on toiminud kellegi jaoks mingis kindlast kohas. See, mis toimis Sinu sõbral Madridis ei pruugi toimida Sinul Tarifal. See, mis toimis minul Esteponas, ei pruugi sinu toimida Barcelonas. Ainuke usaldusväärne infoallikas on koht, kus sa hakkad NIE numbrit taotlema!

Minu postitus annab sulle ettekujutuse sellest, mida sa võiksid teha ja kuhu sa peaksid minema. 

Pea meeles, et allolevast postitusest on (ehk)kasu juhul, kui sa asud Hispaanias või plaanid NIE numbrit taotleda Hispaanias koha peal. Eestis olles on võimalus alustada NIE numbri taotlemist Tallinnas, Hispaania saatkonnas, kuid kas ja kui palju sellest kasu on, seda ma ei oska öelda. Ka Eestist taotletud NIE numbri saab kätte Hispaaniast koha pealt. Kas see protsess on keerukam või lihtsam, seda kahjuks ei oska kommenteerida.

Alustame algusest. Mis on NIE number?
NIE number ehk Número de Identificación de Extranjero ehk välismaalase number. See number tuleb sulle kasuks kõikide toimingute puhul, kus on vaja isikut tuvastada. Passist või ID-kaardist üksi Hispaanias ei piisa. 

Kas mul on vaja NIE numbrt?
  • Kas Sul vaja sõlmida internetilepingut?
  • Kas sa soovid minna tööle?
  • Kas sa soovid avada pangas kontot?
  • Kas sa soovid teha Hispaanias lube?
  • Kas sa soovid osta Hispaanias kinnisvara või sõiduautot?
  • Kas sa soovid saada Hispaanias laenu?
  • Kas sul on vaja taotleda sotsiaaltoetust?
  • Kas sa soovid üürida korterit/maja vms?
  • Kas sa soovid tegeleda Hispaanias ettevõtlusega või luua ettevõtet?

Kui sa vastasid mõnele nendest jaatavalt, siis on sul vaja NIE numbrit. Kui Sul on vaja teha nendest keerukamaid toiminguid, siis on sul kindlasti vaja NIE numbrit!

Mida ma pean tegema, et saada NIE numbrit?
  • Samm number üks. Otsi üles, kus on sinu kodulinnas võimalik NIE numbri taotlust esitada. Siin peaks olema kõik politseijaoskonnad. Otsi oma linn üles ja vaata, kas listis on NIE kirjas. Osadest linnades on selleks politseijaoskonnad, osades linnades “välismaalaste bürood”. Lisamärkus: Meie jõudsime oma NIE numbri toimingutega kahte linna. Esteponas sai avaldusi sisse anda sellises kohas nagu Policia Local. Marbellas pidime aga avalduse esitamiseks minema sellisesse kohta nagu “Oficina de documetacion”. 
  • Samm number kaks. Kui sa oled selgeks teinud, kus on võimalik sinu lähedal avaldust sisse anda, siis uuri, kuidas antud kohas leti äärde saab. Neid võimalusi on tõesti üsna palju. Esteponas pidi ette helistama ja aja kokku leppima. Marbellas oli süsteem, kus kuni 12neni sai võtta järjekorranumbri ja seega pääses juba samal päeval leti äärde pabereid üle andma. Olen kuulnud, et osades politseijaoskondades on elav järjekord, kus peab hommikul varavalges järjekorras olema ja “kes ees, see mees” ja Barcelonas on vist võimalik läbi interneti aeg broneerida. Seega! Uuri, mida Sa tegema pead!
  • VAHEMÄRKUS! Minu soovitus on nüüd käia koha peal ja võtta koha pealt NIE numbri avaldus ja paberid panka. Lisaks sellele küsida võimalikult palju infot selle kohta, mida selles politseijaoskonnas nõutakse, et sa oma NIE avalduse ilusti sisse saaksid anda. See annab sulle võimaluse rahulikult oma asjad ära ajada enne, kui sa sinna laua taha istud.
  1. Marbellas on lihtne. Seal on võimalik nii informatsioon kui ka paberid kätte saada paaritunnise ootamisega. Seal on võimalik number võtta ja selle alusel pääsed ilusti leti taha, kus on inimene, kes räägib inglise keelt ja aitab Sul aru saada, mida Sul täpselt vaja on, kaua see aega võtab jne. 
  2. Esteponas on üsna keeruline, kui Sa hispaania keelt ei oska. Esiteks pead sa hakkama saama aja kokku leppimisega. Telefoni teel suure tõenäosusega keegi inglise keelt ei räägi ja isegi, kui räägib, siis üsna kõva aktsendiga. Ja sul on vaja saada aru kuupäevast ja kellaajast ja sa pead ka oma nime ütlema. Meie helistasime kokku 4-5 politseijaoskonda ja kõik rääkisid ainult hispaania keelt. Meie ootasime Estepona politseijaoskonnas kahe päeva jooksul kokku 4 tundi enne, kui meil õnnestus end kusagile vahele susata ja vähemalt aja kokku leppida ja paberid kätte saada. Infot kahjuks ei saanud, sest inglise keelt antud politseinik ei rääkinud. 
Märkus: Ma nüüd tahaks öelda, et vali endale linn, kus on spetsiaalne büroo, mis tegeleb NIE numbri väljastamisega, aga kahjuks see ei ole võimalik. Meie läksime lõpuks Esteponast Marbellasse, kus oli kõvasti asjalikum koht, kus NIE numbrit taotleda. Aga kuna meil oli Estepona aadress, siis saadeti meie otse teed tagasi. 
  • Samm number kolm. Kui sa nüüd otsustasid vahemärkust ignoreerida siis…Lae endale alla ja täida ära NIE numbri avaldus. Selle saad sa SIIT. Tegin ka avaldusele eesti keelse tõlke, mille leiad SIIT. Kui eesti keelne tõlge natuke keeruline tundub, siis leiad inglise keelse tõlke SIIT. Kui avaldus täidetud, siis prindi see välja. 
  • Samm number neli. Ettevalmistused.
  1. Tee passist või ID-kaardist koopia. (Märkus. Osades kohtades prinditakse ka koha peal, enamus kohtades vist mitte. Kui sa kindel ei ole, siis prindi välja ja igaks juhuks kaks. Iial ei või teada)
  2. Ära unusta ka originiaali(ehk passi või ID-kaarti) ennast kaasa pakkida.
  3. Passipildid (Internetis on üsna palju postitusi, kus soovitatakse ka kaks passipilti kaasa võtta, mis oleks Hispaanias tehtud. Meil ei läinud vaja, aga kui sa kindel ei ole, siis võta igaks juhuks ka need kaasa.)
  4. Üürileping või muu elukoha tõend. (Meie panime oma vana üürikorteri aadressi, kust me juba ära olime tulnud. Üürilepingut ei küsitud., seega võib juhtuda, et läheb läbi ka täiesti suvaline aadress. Aga ei pruugi. Kindla peale minek on kehtiv üürileping või kui paned sõbra aadressi, siis mingisugune kirjalik dokument selle kohta.)
  5. Kui Sa täitsid NIE avaldust, siis nägid, et seal on koht, kus sa pead põhjendama, miks sa NIE numbrit soovid. Võib juhtuda, et Sinu käest küsitakse ka tõendit selle info kohta, mida sa esitad. Ehk siis kas töölepingut, tõendit, et sa oled kuhugi kooli sisse saanud vms. (Meie panime põhjuseks, et soovime lapsi kooli panna. Tõendit ei küsitud, aga mine tea. Mõnes teises kohas oleks ehk küsitud).
  6. Kui soovid ka lastele NIE numbrit teha, siis on vaja laste isikut tõendavaid dokumente ja sünnitunnistusi ning kõikide eelnevalt mainitud dokumentide koopiaid. (Meil läks vaja ka hispaania keelseid tõlkeid. Öeldi, et igaks juhuks. Selle jaoks ongi hea võimalikult palju infot uurida kohast, kus taotlema hakkad. Mõned kohas läheb vaja, mõnes mitte. Meil läks see igaks juhuks maksma 80 eurot).
MÄRKUS! Sul võib vaja minna kõiki neid või siis võib juhtuda, et pääsed läbi ainult NIE numbri avalduse, passi ja passi koopiaga. 
  • Samm number neli. Mine koha peale. Kas siis lähed ja võtad järjekorra numbri või siis on see päev, mil oli Sul aeg broneeritud. Mine kohale ja võta kõik vajalik kaasa. Igaks juhuks kontrolli topelt, kas on kõik olemas. Mine istu õigel hetkel laua taha ja anna üle kõik vajalikud dokumendid. Kui Sul läheb hästi, siis sellest piisab. Annad vajalikud allkirjad ja asi korras. Kui sul ei lähe hästi, siis võib juhtuda, et sul on veel mingeid lisadokumente vaja. Aga kui sa juba nii kaugele oled jõudnud, siis küll Sa need lisadokumendid ka kusagilt leiad. 
  • Kui sa varem panga dokumentide järel ei käinud, siis antakse Sulle nüüd paber(vaata siia) riigilõivu maksmiseks ja seejärel lähed panka(Täidad ära N.I.F, kuhu läheb sinu passi või ID-kaardi number ja Apellidos y nombre..., kuhu paned enda ees- ja perekonnanime. Kui midagi muud on vaja, siis küll nad pangas ütlevad). Pangad on üldjuhul lahti kella 14.00ni või siis 14.30ni. Võta kaasa sularaha, sest kaardiga maksta ei saa. Ei ole oluline, millisesse panka Sa lähed. Pangas annad oma paberid telleri kätte, maksad raha ja saad kaks paberit tagasi. Nendega lähed siis politseijaoskonda tagasi.
  • Samm number viis. Nüüd oleme siis selles olukorras, kus sa oled kõik paberid sisse andnud. Kas sa oled juba varem käinud panga paberitel järel ja annad kõik korraga või on see hetk, mil sa viid ainult panga pabereid. Põhiline on see, et kõik on sisse antud. Seejärel antakse Sulle kuupäev ja kellaaeg. See võib olla järgmine päev või ülejärgmine päev. Lähed siis kokkulepitud päeval kohale ja saadki kätte oma NIE numbri. Ja kõik. Said hakkama!

Kõige tähtsam sõnum, mis ma edasi tahtsin anda on see, et mis ühes kohas kellegi jaoks on toiminud, ei pruugi teises kohas Sinu jaoks toimida. Hispaanias ei ole asjaajamiste jaoks olemas ABC õpetust.

Seega ära eelda midagi. Ära eelda, et Sul kindlasti ei lähe passipilte vaja või sa kindlasti pead hommikul enne kuke kiremist politseijaoskonna ukse taha järjekorda minema. Mine mõistlikul ajal kohalikku politseijaoskonda ja küsi koha pealt, mida sul vaja on ja kuna sa leti äärde pääsed. Siis on pettumist kõige vähem.

Ja mis kõige tähtsam! Ole kannatlik!

Loe ka meie seiklusi NIE numbri tegemisel. Vaata SIIA ja SIIA.




7 kommentaari:


  1. Venemaa Standardne Trust Loan Firm (RST) on teie ukse samm, et aidata teil luua oma unistust ja saavutada oma eesmärgid. Me kasutame seda meediat, et jõuda inimesteni, kes otsivad laenu vanuses 18-60 aastat, ning on valmis järgima menetlust juriidiliste dokumentidega ... Kontakt Laenuosakond;


    E-posti aadress: rstandard.trust@gmail.com
    Või Whatsapp Ei; +1 (845)731-5341

    VastaKustuta
  2. Tere ja Tere tulemast Spotcapi ülemaailmsetesse laenuteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

    Kas vajate rahalist tugevdamist? kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Me teame, et seadusliku laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate

    Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringutele / küsimustele? - Saada e-kiri aadressile | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    VastaKustuta
  3. Tere ja Tere tulemast Spotcapi ülemaailmsetesse laenuteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

    Kas vajate rahalist tugevdamist? kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Me teame, et õigustatud laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate

    Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringutele / küsimustele? - Saada e-kiri aadressile | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    VastaKustuta
  4. Tere ja Tere tulemast Spotcapi ülemaailmsetesse laenuteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

    Kas vajate rahalist tugevdamist? kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Me teame, et õigustatud laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate

    Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringutele / küsimustele? - Saada e-kiri aadressile | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    VastaKustuta
  5. TESTIMONY ON HOW I GOT MY LOAN FROM A GENUINE FINANCE COMPANY LAST WEEK. Email for immediate response: drbenjaminfinance@gmail.com

    I am Mrs,Leores Jazbel by name, I live in United State Of America, who have been a scam victim to so many fake lenders online between November last year till July this year but i thank my creator so much that he has finally smiled on me by directing me to this new lender who put a smile on my face this year 2020 and he did not scam me and also by not deceiving or lying to me and my friends but however this lending firm is BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE (drbenjaminfinance@gmail.com) gave me 2% loan which amount is $900,000.00 united states dollars after my agreement to their company terms and conditions and one significant thing i love about this loan company is that they are fast and unique. {Dr.Benjamin Scarlet Owen} can also help you with a legit loan offer. He Has also helped some other colleagues of mine. If you need a genuine loan without cost/stress he his the right loan lender to wipe away your financial problems and crisis today. BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE holds all of the information about how to obtain money quickly and painlessly via Call/Text: +1(415)630-7138 Email: drbenjaminfinance@gmail.com

    When it comes to financial crisis and loan then BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE is the place to go please just tell him I Mrs. Leores Jazbel direct you Good Luck.......................

    VastaKustuta
  6. Tere daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, isiklikku laenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e -posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle otse WhatsAppis sõnum: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud, et aidata teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiireimal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite meiega laenu saamiseks ühendust võtma;
    * Mugavus - saate laenu taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - teie otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otsene rahastamine - saate laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär - taskukohane intressimäär 3%.
    * Kõrged heakskiidumäärad - teil on 99,9% võimalus laenu saada
    * Paindlik tagasimakse - Te peate valima tagasimakse kuupäeva kas iganädalaselt, igakuiselt või kord aastas kestusega 1-30 aastat.
    * Lihtne veebipõhine rakendus.
    * Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasusid pole

    Ärge kaotage võimalust rahapuuduse tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, saame teid laenuga aidata, sest oleme aidanud paljusid üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas rahalistes raskustes

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil
    E -post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Vahendajad/konsultandid/maaklerid on oodatud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Teeme täie kindlusega koostööd kõigi asjaosaliste hüvanguks.

    VastaKustuta
  7. Kas olete otsinud rahastamisvõimalusi oma uue kodu ostmiseks, ehitamiseks, kinnisvaralaenuks, refinantseerimiseks, võlgade konsolideerimiseks, isiklikuks või äriliseks otstarbeks? Tere tulemast tulevikku! Meiega on rahastamine tehtud lihtsaks. Võtke meiega ühendust, kuna pakume oma finantsteenust madala ja taskukohase intressimääraga 3% pikaks ja lühikeseks laenuperioodiks koos 100% garantiiga laenuga. Huvitatud taotleja peaks meiega ühendust võtma edasiste laenu omandamise protseduuride jaoks aadressil: joshuabenloancompany@aol.com

    VastaKustuta